x

Trenelarium

"Създадохте едно невероятно приключение за нас, което никога няма да забравим!"

Лъчезара Стефанова, IDEA COMM

IDEA COMM

Искам да кажа едно безкрайно БЛАГОДАРЯ на екипа Деси, Добри, Йоана и Тренера! Създадохте едно невероятно приключение за нас, което никога няма да забравим! Времето минава, но адреналина, вълнението и еуфорията от преживяването остават непокътнати! Всички се връщаме с широка усмивка към спомена, който запечатахте в съзнанието ни! Препоръчваме горещо екипа на Тренелариум!

Предизвикателствата, които ни бяхте организирали изискваха отборна работа и смелост! Научихте ни да разчитаме повече един на друг и да си имаме доверие, направихте ни по-сплотени като колеги и приятели! Вие сте един невероятно креативен, амбициозен и усмихнат екип, който зарежда всички с позитивна енергия! Вие сте невероятни професионалисти и едни безкрайно отговорни и прекрасни хора! Очакваме с нетърпение следващата ни среща, а такава със сигурност ще има! Поздрави от целият екип на ИДЕЯ Комм!

Лъчезара Стефанова

[qodef_image_gallery type=”masonry” enable_image_shadow=”no” image_behavior=”zoom” number_of_columns=”three” space_between_items=”tiny” image_size=”full” images=”412,413,414,415,416″]